Over 24Home Rentals

24Home Rentals is een verhuurmakelaar in het centrum van Nijmegen. Ons zeer deskundige team bemiddelt in huur en verhuur van kamers tot vrijstaande villa's, voor korte of lange huurperiode, kaal, gestoffeerd of gemeubileerd. Ook het verhuren van woningen die in de verkoop staan is voor ons totaal geen probleem. 24Home Rentals geeft u graag informatie voor het verhuren van woningen in de verkoop op basis van de leegstandswet. Door onze grote contacten met huurder, verhuurders en grote bedrijven hebben wij elke maand een zeer ruim aanbod beschikbare woningen en hebben wij zeel veel kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe woning.

Woning huren

Kandidaten die via 24Home Rentals willen gaan huren, dienen zich eerst bij ons kantoor in te schrijven als woningzoekende en dienen hierbij een kopie legitimatie en kopie van recente inkomens te overhandigen.

Bij woningcorporaties gelden andere regels. Huren heeft voordelen ten opzichte van kopen. Zo hebt u bijvoorbeeld geen onverwachte uitgaven voor groot onderhoud. Bij het verlaten van een huurwoning heeft u nooit langdurig dubbele woonlasten en ook krijgt u niet te maken met een mogelijke waardevermindering van uw woning.

Als u een woning in de vrije sector huurt, bent u optimaal flexibel zonder allerlei beperkende normen en regels kunt u snel een woning betrekken en weer even gemakkelijk verhuizen naar een andere (huur)woning.

Vrije sector woningen zijn particuliere woningen waarvoor de overheid geen regels voor toewijzing heeft gesteld. Dit is het geval bij woningen met een rekenhuur boven € 554,76 (prijspeil van januari 2011). Omdat er geen vestigingseisen en normen gelden, kan iedereen in aanmerking komen voor het huren van een woning in de vrije sector.

Woning verhuren

Doordat de verhuurmakelaar van 24Home Rentals uw woning heeft opgenomen en op de hoogte is van uw wensen en de specifieke wensen kan de verhuurmakelaar op correcte wijze vraag en aanbod samenbrengen zodat u de zekerheid heeft van een goede huurder en dat de huurder een prettige woning betrekt.

24Home Rentals adviseert u vrijblijvend over de mogelijkheden tot het verhuren van de woning. 24Home Rentals gaat op zoek naar goede huurders voor de woonruimte die u beschikbaar stelt voor de verhuur. Wist u dat 24Home Rentals ook het financiële en of technische beheer van u woning kan overnemen, wij vertellen u daar graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

U kunt als aanstaande verhuurder altijd eerst een vrijblijvende afspraak maken bij 24Home Rentals voor een adviesgesprek over bijvoorbeeld: huurbescherming, leegstandswet, onderhoud en reparaties, vaststellen van de huurprijs en alle andere aan huur en verhuur gerelateerde onderwerpen.

24Home Rentals heeft veel ervaring met het huren, verhuren en beheren van woningen, en heeft een ruim aanbod woningen die op korte termijn beschikbaar zijn voor de verhuur in Nijmegen en omgeving (straal van 30 km).

24Home Rentals bemiddelt bij het huren en verhuren van woningen, appartement, studio's en kamers. Voor de verhuur en/of beheer van uw woning bent u bij 24Home Rentals aan het juiste adres.

Medewerkers

Cees

Cees Hummel

Directeur/Makelaar verhuur
c.hummel@24homerentals.nl
Jaqueline

Jacqueline van Loon

Medewerker binnendienst
info@24homerentals.nl