Woning verhuren

Zit u erover na te denken om uw huis of appartement (tijdelijk) te verhuren en bent u op zoek naar een betrouwbare huurder? 24Home Rentals kan u daarbij van dienst zijn. Wij verzorgen op basis van door u verstrekte wensen met betrekking tot huurders alvast de voorselectie van de kandidaten. Deze dienen zich bij ons in te schrijven met afgifte van een kopie legitimatie en inkomensgegevens. 24Home Rentals regelt de bezichtigingen, stellen indien u dat wenst de huurovereenkomst op en zorgen voor een gedegen in en uit check van de woning en het noteren van de meterstanden tijdens de overdracht.

Als u, uw woning via 24Home Rentals in de verhuur zou willen brengen, neemt u dan telefonisch contact met ons op zodat wij een afspraak met u kunnen maken voor de opname van de woning. Indien u dat wenst , kunt u ook eerst een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor maken. Tijdens de opname van de woning horen wij graag wat uw wensen zijn met betrekking tot de nieuwe huurders, tevens zullen wij u voorzien van tips en adviezen met betrekking tot de huurprijs en oplevering van de woning, verhuurmogelijkheden en huurcontracten. Tevens zullen wij foto's van de woning maken en doorplaatsen op onze actuele website.

  • Vrijblijvend adviesgesprek.
  • Gedetailleerde en professionele presentatie op eigen en diverse andere websites.
  • Selectie en screening potentiële huurders.
  • Uitgebreid dienstenpakket.
  • Persoonlijke benadering.

Uw woning verhuren?

Wilt u uw huis of appartement (tijdelijk) verhuren? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

Wij gebruiken de persoonsgegevens die u aan ons doorgeeft alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Meer weten? Bekijk onze privacyverklaring.