Verhuurmakelaar

Woning verhuren

Doordat de verhuurmakelaar van 24Home Rentals uw woning heeft opgenomen en op de hoogte is van uw wensen en de specifieke wensen kan de verhuurmakelaar op correcte wijze vraag en aanbod samenbrengen zodat u de zekerheid heeft van een goede huurder en dat de huurder een prettige woning betrekt.

24Home Rentals adviseert u vrijblijvend over de mogelijkheden tot het verhuren van de woning. 24Home Rentals gaat op zoek naar goede huurders voor de woonruimte die u beschikbaar stelt voor de verhuur. Wist u dat 24Home Rentals ook het financiële en of technische beheer van u woning kan overnemen, wij vertellen u daar graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

U kunt als aanstaande verhuurder altijd eerst een vrijblijvende afspraak maken bij 24Home Rentals voor een adviesgesprek over bijvoorbeeld: huurbescherming, leegstandswet, onderhoud en reparaties, vaststellen van de huurprijs en alle andere aan huur en verhuur gerelateerde onderwerpen.

24Home Rentals heeft veel ervaring met het huren, verhuren en beheren van woningen, en heeft een ruim aanbod woningen die op korte termijn beschikbaar zijn voor de verhuur in Nijmegen en omgeving (straal van 30 km).

24Home Rentals bemiddelt bij het huren en verhuren van woningen, appartement, studio's en kamers. Voor de verhuur en/of beheer van uw woning bent u bij 24Home Rentals aan het juiste adres.